Medlemsinfo
Alarmeringer
Arrangementer
Bliv brandmand
Bliv støttemedlem
Om UFB
Links
Find vej
Kontakt os
Om siderne
 
Webmaster
 
Denne side opdateret:
05.12.04

Arrangementer 2005

Virksomhedsbesøg hos Danfoss - de laver brandmateriel!

Af Lars Lorenzen

D. 8. nov. var vi på det årlige virksomhedsbesøg - denne gang hos Danfoss i Nordborg. Vi blev vist rundt af Georg Meister, der står for mange af de besøg Danfoss får. Vi startede med at se hovedbygningen og Mads Clausens kontor - næsten uberørt siden hans død! Derefter var vi i dyseafdelingen hvor Keld viste os rundt. Bl.a. så vi hvordan de laver dyser til højtryks sprinkleranlæg. Til sidst besøgte vi Nessie. Her bød værkfører Morgens Solberg os på kaffe og brød, samt viste os rundt i deres produktionen af bl.a. højtrykspumper. Nessie har bl.a. givet nye muligheder for brandbekæmpelse, hvor det høje tryk giver en bedre forstøvning af vandet og dermed kan man bekæmpe branden med mindre brug af vand og bl.a. opnå færre vandskader! 

Der skal lyde en stort tak til Danfoss - til Georg, keld og Morgens for en interessant og hyggelig aften.

Fastelavn

Lørdag d. 5. februar 2005, kl. 14:00 var der fastelavn på Brandstationen - børn fra 0 til 12 år kom for at slå katten af tønden og få en tur i brandbilerne! Alle børn fik en pose slik og en is, hvis de havde lyst, en brandbog og en god oplevelse med hjem. Der var gaver til Katte Konge/Dronning, prins/prinsesse og bedst udklædt i hver aldersgruppe.
Det var anden gang vores nye kaptajn skulle stå offentligt frem, siden han blev valgt på generalforsamlingen d. 28. januar 2005!

Kaptajn Jørn Mathiesen byder velkommen

 

 

 

 

 

 

 

Mange besøgende - rekord igen. Vi kom af med 109 poser slik!

Så ryger tønden for de 4-6 årige!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinderne blandt de 0-3 årige er ikke sådan at styre, når fotografen skal igang - og Dronningen BLEV dronning!4-6 årige... ...de ser seje ud!  :-)

7-9 årige - en konge blev Konge!De 10-12 årige - så bliver de ikke sejere!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ungerne tager en tur i brandbilerne...

...medens familien får en kaffe eller øl i de tilstødende lokaler!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nytårsparole

Fredag d. 4. februar 2005, kl. 19:00 blev der holdt nytårsparole for både Vester Sottrup og Ullerup frivillige Brandværn på stationen i Vester Sottrup. ... Ved denne lelighed mødes værnene til hyggeligt samvær, gør status over året der gik og uddeler medaljer fra Hendes Majestæt Dronningen og Forsvarsministeriet. Ved den lejlighed er Politimesteren, Borgmesteren, Beredskabschefen og beredskabskommisionen også inviteret. I år var det første gang vores nye kaptajn Jørn Mathiesen, skulle træde offentligt frem og borgmester John Solkjær takkede Helge for samarbejdet. Nedenfor et par billeder fra aftenen.

Ankommet - og straks går hyggesnakken

 

 

 

 

 

 

Johannes starter talerne - og det gør han gerne  ;-)

Borgmester John Solkjær overrækker Viggo bevist på lang tids tro tjeneste

Så blev det Jørns tur, til at give en status over året, der var gået!

Helge har modtaget tak fra Borgmesteren... Johannes var faktisk rigtig god til at servere de gule ærter! Efter de formelle taler gik snakken livligt igen!

De 0-3 årige går rigtig til den - her er endda er kat og en dronning!

ULLERUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN
6400  Sønderborg