Medlemsinfo
Alarmeringer
Arrangementer
Bliv brandmand
Bliv støttemedlem
Om UFB
 - Org. af værn
 - Org. ved brand
 - Scrapbog
 - Historien
Links
Find vej
Kontakt os
Om siderne
 
Webmaster
 
Denne side opdateret:
21.07.29

Om Ullerup Frivillige Brandværn - Scrapbogen 2021

Voldsom brand: Bygning står i flammer

Flere sammenhængende haller brænder voldsomt og står ikke til at redde.
Foto: Kasper Bilov, Ullerup Frivillige Brandværn.

Af Kaspar Hvid kahvi@jfmedier.dk, jv.dk, 28. juli 2021 kl. 22:32

SØNDERBORG: En bygning på Stødagervej er onsdag aften brudt i brand. Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser på Twitter, at branden udvikler kraftig røg, og at de er kørt til stedet, ligesom brandvæsnet også er der.

- I forbindelsen med branden i Sønderborg anmoder vi folk om at blive væk fra brandstedet og give redningsberedskabet plads til at slukke branden, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Politiet opfordrer desuden folk til at holde sig ude af røgfanen.

(Ullerup Frivillige Brandværn deltog med både Autosprøjte og Tankvogn)

 

Politiet advarer: Stor brand i Sønderborg udvikler giftig røg

Af Mia Staal Pedersen mispe@jfmedier.dk, jv.dk, 29. juli 2021 kl. 09:57

Branden startede onsdag aften i virksomheden Omnicon, og er fortsat i gang torsdag formiddag.

Sønderborg: Den brand, der onsdag aften brød ud hos virksomheden Omnicon på Stødagervej, brænder fortsat torsdag formiddag. Syd- og Sønderjyllands Politi har udsendt en beredskabsmeddelelse, hvori de advarer om giftig røg.

Advarslen gælder hele industriområdet omkring Stødagervej, hvor røgfanen rammer. Såfremt man har indåndet røg fra branden og får symptomer på åndedrætsbesvær, hoste eller andet føler ubehag, søg egen læge., lyder det også i meddelelsen fra politiet.

Vejene er Omfartsvejen, Ellegårdsvej, Damgade, Kærvej og Stødagervej. Politikommissær Chris Thorning Vesterdal oplyser, at man endnu ikke kender brandårsagen, da branden stadig er under slukning.

- Der kommer til at være en efterforskning og en brandundersøgelse, når branden er slukket, fortæller han.

Folk skal holde sig væk Der udbrød klokken 21.37 onsdag brand i virksomheden Omnicon på Stødager 6 i Sønderborg. Brandfolk fra flere værn har natten igennem været i gang og branden er under kontrol, men den udvikler fortsat røg, som er sundhedsskadelig ved indånding.

Personer i det berørte industriområde, hvor røgfanen rammer, skal holde sig væk fra røgfanen og skal gå inden døre, lukke døre og vinduer og søge information hos DR og TV2. Politiet anmoder om, at alle holder sig på god afstand af brandstedet.

Når branden ikke længere udsender sundhedsskadelig røg, vil der blive udsendt en ny beredskabsmeddelelse. Der udsendes yderligere informationer via Danmarks Radio, TV2, på tekst-tv og politi.dk.

 

 

ULLERUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN
6400  Sønderborg