Medlemsinfo
Alarmeringer
Arrangementer
Bliv brandmand
Bliv støttemedlem
Om UFB
Links
Find vej
Kontakt os
Om siderne
 
Webmaster
 
Denne side opdateret:
02.09.28

Arrangementer 2002

Fastelavn

Lørdag d. 9. februar 2002, kl. 14:00 var der fastelavn på Brandstationen - børn fra 0 til 12 år kom for at slå katten af tønden og få en tur i brandbilerne! Alle børn fik en pose slik, en brandbog og en god oplevelse med hjem.

Vores nye kaptajn, Helge Matthiesen bød velkommen.

 

 

 

 

 

 

Der var også præmie til bedst udklædt i hver gruppe.

Efter tøndeslagningen var der familiehygge

 

Nytårsparole

D. 20. februar 2001, kl. 19:00 blev der holdt nytårsparole for både Vester Sottrup og Ullerup frivillige Brandværn på stationen i Ullerup. Ved denne lelighed mødes værnene til hyggeligt samvær, gør status over året der gik og uddeler medaljer fra Hendes Majestæt Dronningen og Indrigsministeriet. Ved den lejlighed er Politimesteren, Borgmesteren, Beredskabschefen og beredskabskommisionen også inviteret. Se artikel i JydskeVestkysten om dette års nytårsparole. Billederne er venligst udlånt af Vester Sottrup, der havde en fotograf med i år.

Aftenens specielt indbudte gæster hyggede sig!

Det var første gang den nye borgmester, John Solkær Pedersen, talte til Brandværnene

Familiemarch 

D. 11. august 2002 arrangerede brandværnet en hyggelig familiedag, hvor man kunne gå enten 5 eller 10 KM. De børn, der blev fristet til ikke at kunne klare mere kom op at køre i autosprøjten! Hjemme på stationen igen var der grill-pølser og forfriskninger. Det var en dejlig varm dag med masser af solskin og vi nød at kunne hygge os sammen med familierne uden at skulle ud af porten på 5 min!  :-) 

70 års jubilæum

Se billeder og artikel.

Beredskabschefen overrækker medaljer fra Indrigsministeriet for 20 års tro tjeneste!...iøvrigt hyggede vi os alle!!Til sidste fik alle der havde lyst mindst én tur i brandbilerne!Skeleterne havde nu ikke mistet kræfterne!Der blev gået til den! Her en pirat blandt de 7-9 årige.Der var mødt over 200 op!

ULLERUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN
6400  Sønderborg