Medlemsinfo
Alarmeringer
Arrangementer
Bliv brandmand
Bliv støttemedlem
Om UFB
Links
Find vej
Kontakt os
Om siderne
 
Webmaster
 
Denne side opdateret:
14.11.23

Arrangementer 2014

Pakning af brandværnsmuseet i Gram

D. 8. nov. 2014 tog et mindre hold til Gram for at hjælpe med at pakke de gamle effekter.

Ullerup var i 1970'erne foregangsværn mht. at bruge tankvogn udenfor de største byer. Derfor var den tankvogn som værnet fik bygget i samarbejde med en lokal smed interessant for museet - og hér står det berømte køretøj! 

Du kan se den daværende kaptajns overvejelser i det gamle jubilæumsskrift ved 
50 års-jubilæet. Se mere hér.

Viggo var med til oprydningen i Gram - se alle hans billeder hér.

 

Brandværnsmarch i Byllerup-Bov 

D. 16. august tog 7 aktive medlemmer til brandværnsmarch - og 2 var endda æresmedlemmer!

Som sædvenligt fik vi en hyggelig morgen og formiddag i godt selskab. I år var der knap 90 brandfolk, der deltog i den 10km lange tur. Knap halvdelen kom fra Tyskland. Én af de tyske havde været med 20 gange til de danske brandværnsmarcher og han har dermed gået 200km i Danmark!

Kan kun opfordre til at alle deltager næste år!   :-)

Du kan se flere billeder her.

 

Familiemarch 2014 - godt vejr og EU-valg!

I år havde de sørme lagt både godt vejr, valg til europaparlamentet og afstemning om dansk deltagelse i den europæiske patentdomstol på samme dag som vi havde lagt vores familiemarch d. 25. maj 2014!

Der var på forhånd opfordret til at tage valgtkortene med og på billedet har vi lige haft "pit-stop" på bakkensbro skole for at stemme!

Turen gik videre ud til "dansepladsen" i Avnbøl sned.

Det er en vej som passer selv de mindste - og de forældre der har "vogn" med til ungerne!

Der var ca. 40 brandmænd og familie, der alle fik en hyggelig dag med plads til snak om hvad der rør sig!

Bl.a. at vi desværre har måtte modtage udmeldelser fra flere pga. sygdom og fraflytning. Vi har derfor plads til nye medlemmer!
Hvis du kender én, der måske er interesseret, så få ham - eller hende - til at kontakte kaptajnen eller en af de andre i bestyrelsen!

Der var gode pølser med tilbehør da vi var vel hjemme på stationen igen - og pga. det gode vejr fik børnene en is af værnet! 

Endnu en gang mange tak til festudvalget og alle andre, der hjalp til med at få årets familiemarch til at blive en god oplevelse!

Se et par billeder mere her.

 

Fastelavn giver besøg at mere end 65 børn!

Lørdag d. 1. marts var der igen inviteret til fastelavn på stationen - stort set alle børn kom i fine udklædninger og til gengæld havde vi slikposer klar til alle børn!

I år kom der ikke helt så mange som vi plejer, men stadig dejlig stor flok af herlige unger og deres familie! Dejligt med så meget liv på stationen.

Se i øvrigt en masse andre billeder - og hvis du selv har flere, så giv gerne webmaster@ufbr.dk besked!

En stor tak til alle jer der kom og gjorde det til en god dag på vores station - og til alle de der bidrog til at få arrangementet på plads - alt fra festudvalg til kagebagere!

0-3 år: Fotografen nåede ikke frem inden børnene hoppede ned igen - men fangede dronning Silja hos mor lige efter! Konge var Benjamin Hansen og Gustav Norden vandt for bedste udklædning som gul bamse.

4-6 år: Konge blev Andreas Hansen og Mathilde Mulvad dronning. Vi kunne ikke stå for Daniel i indsatslederdragt som bedst udklædt!   :-)

7-9 år:  Gry fik præmien som bedst udklædte, Nickolaj Egtved Pedersen blev konge, men "notatius" nåede ikke at få fat i navnet på sidste "køllesvinger" - hjælpe gerne - skriv til webmaster@ufbr.dk  

10-12 år:  Lukas Althof fik præmien som bedst udklædte og Dronning blev Stefanie Egtved Pedersen! Prinsesse blev Julie Hansen. 

 

Generalforsamling

Fredag d. 31. januar holdt vi generalforsamling og fortsætter med samme bestyrelse i denne omgang - der kommer snart mere her!

Se mere i scrapbogen og alarmeringslisten her på hjemmesiden.

  

ULLERUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN
6400  Sønderborg