Medlemsinfo
Alarmeringer
Arrangementer
Bliv brandmand
Bliv støttemedlem
Om UFB
Links
Find vej
Kontakt os
Om siderne
 
Webmaster
 
Denne side opdateret:
15.08.26

Arrangementer 2015

Brandværnsmarch i Egernsund

D. 15. august 2015 var ovenstående fantastiske hold bestående af Asmus, Helge, Kurt. Martin, Viggo, Søren J., Kim og Morten på en rigtig flot og hyggelig tur rundt om Egernsund. Over halvdelen af vejen var langs med vandet.

Se flere billeder her.

 

Ringøvelse 2015

D. 25. april 2015 var Ullerup Frivillige Brandværn til ringøvelse i overtændingscontainer, brandhus, hvor ovenstående billede er fra, faldsikring og redning i løst oplag.

Se billeder fra dagen her.

 

Fastelavn 2015 - en festdag med fantastisk udklædte børn! 

Prinsesse eller ej - alle kaster sig ind i kampen, når det gælder!  

Lørdag d. 14. februar holdt værnet igen åbent hus til udklædte børn og deres forældre. I år var det også annonceret på Facebook!

Der var igen lidt mindre børn end vi så for nogle år siden - efter skole og børnehave er lukket er der desværre også færre børn i området. Vi udleverede dog stadig slikposer til mere end 60 børn, der havde familie med! 

Vi er igen dybt imponeret over den store opbakning til at komme udklædt - selv de store har stadig mod på at "give den gas" med gode udklædninger!

Vi takker alle der kom for at gøre dagen til en sjov oplevelse - og selvfølgelig også festudvalget og de øvrige medlemmer med familie, der hjalp til!

Nedenfor kan du se Konger, Dronninger og bedst udklædte - og du kan se flere billeder hér.

0-3 år: "Konge" Mie Struckmann, "Dronning" Johan Edemann og pris for udklædning til minion Kimmy Wolff Hansen. .

4-6 år: Konge seje Benjamin Rasmussen, Dronning Stefani Mayer og Silja Petersen som en sød gavepakke fik prisen for bedst udklædte.

7-9 år: "Konge" Julie Larsen, "Dronning" Elias Nybo og den glade klovn Emma Larsen spredte meget glæde med sin udklædning!   

10-12 år: "Konge" Julie Larsen, Dronning Caroline Andersen og Kasper Bilov havde fundet en helt anden side af sig selv frem som langhåret model!   

 

Generalforsamling

Fredag d. 30. januar blev den årlige generalforsamling afholdt. I år var kaptajnen på valg...  

Kaptajnens beretning - der lyttes alvorligt. Én af værnets store udfordringer i 2014 var antallet af medlemmer. Nu er vi også stødt ind i den udfordring, som mange af de andre værn har haft! Vi er nu 24 medlemmer - under 20 røgdykkere! Det stiller endnu større krav til os, der er tilbage og kaptajnen opfordrer til at alle gør så meget de kan for at møde op når alarmen går! Også dem vi kan se, der kommer sjældent - gør alt hvad I kan!

Heldigvis blev René færdig i 2014 og der er nye brandfolk på vej - og den første, Niclas er allerede med  på generalforsamlingen!

Vi har været til en del bilbrande i år og så har vi fået mange ture med tankvognsassistance. Det har dog været småting bortset fra de store halmlader på Als og den mejetærsker der brændte.

Se mere i scrapbogen, arrangementer og alarmeringslisten her på hjemmesiden.

Morten har været brandmand i 20 år - og så giver det både nye stjerner og et diplom. 

Erling har været med i 25 år! Den store medalje kommer dog først til Sønderjysk Stævne!

Robert har holdt ud i hele 30 år - og det giver ikke noget formelt - men en flaske får han dog med hjem!

Svend Ove startede også for 30 år siden - selv om der egentlig var en lille pause medens han var i Kina. Desværre er Svend Ove flyttet til Horsens og har dermed bedt om at stoppe. Han blev senere udnævnt til æresmedlem.

Der er dog også andre, der får en opmærksomhed på årets generalforsamling.

Rengøringen har Gunnar, der her får en flaske, stået for i den del år, hvilket vi sætter stor pris på.

Men fra i år har vores æresmedlem Viggo, ses forrest, sagt ja til at overtage fra Gunnar. Det kom der også en lille flaske som tak for!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meget usædvanligt måtte vicekaptajnen overtage den sidste opmærksomhed. Kaptajnen har indført en tradition med "årets brandmand" og hér har bestyrelsen overtaget valget i år, da det nu er 10 år siden kaptajnen overtog - vi synes han har gjort det godt og har sikret værnet fungerer og kommer videre også når der er udfordringer. Det kræver en stor indsats og den påskønner vi meget!

ULLERUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN
6400  Sønderborg